Head Spa salons zijn in opkomst en het is momenteel een ware trend en een zeer populaire behandeling. In korte tijd ziet de wellness branche een grote opkomst met nieuwe salons.

 

Helaas is onze ervaring dat de diensten in sommige salons echt niet goed genoeg zijn en klanten regelmatig een slechte eerste ervaring hebben gehad. Dit is het risico van een trend, waarbij er door sommigen gekozen wordt geen opleiding te volgen en maar wat te doen. Een Head Spa behandeling is immers niet zomaar even haren wassen, sproeiers aan en droog föhnen.

 

Een Head Spa behandeling moet voor de klant een totale wellness ervaring zijn van binnenkomst tot naar buiten gaan. Een moment om even uit hun hoofd te komen, optimaal te genieten, advies te krijgen en volledig gepamperd te worden door jou als professional.

 

Bij ons leer je de klanten de deur uit te laten gaan met een ‘wauw’effect. Als jij met voldoende theoretische  en praktische kennis in combinatie met volle passie dit vak beoefend dan weet ik zeker dat je binnen een korte tijd een succesvolle salon op kan zetten, met een agenda vol behandelingen.

Onze Trainer heeft een ruime kennis als haarstylist, schoonheidsspecialist en is tevens saloneigenaar. Haar ervaring en kennis  zal jou helpen naar een professionele hoogstaande salon met oog voor het kleinste detail. Wij begeleiden je van ‘hoe start ik een eigen salon op’ tot ‘hoe krijg ik mijn dagen vol gepland met afspraken’. 

 


100% biologisch, vegan en dierproefvrij.
Vrij van sulfaten, parabenen en synthetische geurstoffen.


 

Tijdens onze opleiding werken wij met het merk Oway
(Organic Way). Buiten dat dit merk zalig ruikt en je je daardoor in een wellness complex waant, biedt dit haarverzorgingsmerk tal van andere voordelen:

Voordelen:
1. Aanpak van verschillende hoofdhuidproblemen
2. Voeding en herstel van droog, beschadigd of chemisch behandeld haar.
3. Gebruik van 100% biologisch-dynamische planten en essentiële oliën.
4. Verrijkt met etherische oliën voor lichaam en geest.
5. Een ontspannend haarverzorgingsritueel.
6. Duurzame en recyclebare verpakkingen.
7. Volledig dierproefvrij en veganistisch, met respect voor dieren en de planeet.
8. Duurzame productie, wat bijdraagt aan een verminderde ecologische impact.
9. Vrij van schadelijke chemicaliën, zoals sulfaten, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.
10. Oway biedt een biologische en gezonde keuze voor haarverzorging, waardoor je bewust kunt kiezen voor natuurlijke welzijn.

11. BONUS: deze geuren...Heeerlijk!

Ben je klaar voor de volgende stap en wil je een professionele Head Spa salon?

Wij helpen je graag, vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op