Onze Japanese Headspa Treatments

Scalp Treatment

Onze scalp treatment is speciaal ontwikkeld voor mensen die extreme last ervaren van huidschilfers en/of overproductie aan talg. Na de analyse wordt uw hoofdhuid ingezet met een op maat gemaakte Detox, welke uw hoofdhuid tot op haarzakniveau perfect zuivert. D.m.v. speciale tools zorgen we dat de Detox werking gemaximaliseerd wordt terwijl u complete rust en ontspanning ervaart.  Zoekt u een oplossing voor overproductie van talg of schilfers (roos) dan is de Scalp Treatment de juiste behandeling voor u.

Zen Experience

Tijdens onze Zen Experience Japanese, ligt de focus voornamelijk op ontspanning en rust. Tijdens deze Japanese Head Spa sessie wordt je hoofd d.m.v. verschillende ontspannende was- en massagetechnieken behandeld, waardoor u directe rust zult ervaren. Uw cortisol (stresshormoon) level zal direct dalen en u zult een betere flow van energiestromen door uw lichaam ervaren. Zoekt u innerlijke balans en rust dan is dit de juiste treatment voor u. Een unieke ervaring die zorgt voor totale ontspanning en innerlijke balans.

Rebuilding Treatment

Heb je beschadigd, droog zwak en/of breekbaar haar? Laat je bijvoorbeeld regelmatig je haar blonderen of maak je graag gebruik van hitte apparaten? Dan is dit jouw behandeling! De Rebuilding treatment is namelijk een diepe herstelbehandeling die inwerkt op alle behoeften van beschadigd haar en biedt vele voordelen: glans, elasticiteit, hydratatie, remineralisatie, opperhuid reparatie, kracht en energie en weerstand tegen breuk. Wij maken tijdens de behandeling gebruik van de infrarode en ultrasone tang om de actieve ingrediënten goed in het haar te laten doordringen. Na de behandeling voelt je haar zijdezacht aan en ervaar je sterker en veerkrachtiger haar. Deze behandeling wordt gecombineerd met een Head spa behandeling. Tijdens de behandeling worden je haren ook handdoek droog geföhnd zodat je niet met natte haren de deur uit gaat.


Veel gestelde vragen

Wat is een Japanese Head Spa?

Een Japanse hoofdspa, ook wel bekend als "head spa" of "head massage", is een ontspannende behandeling waarbij de hoofdhuid gemasseerd wordt om stress te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en de algehele gezondheid van het haar te bevorderen. Deze spa-behandelingen omvatten het gebruik van essentiële oliën, essences en andere verzorgende producten om de hoofdhuid maximaal te hydrateren en te voeden.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Is de Head Spa geschikt voor iedereen?

Ja, de Head Spa is geschikt voor iedereen. Onze wellness coaches passen de behandeling aan op jouw specifieke behoeften en wensen.

Is de Japanese Head Spa Hijab-proof?

Ja, onze Japanese Head Spa is hijab-proof. We begrijpen en respecteren de behoefte aan privacy en comfort tijdens de behandelingen. Daarom worden vrouwen uitsluitend behandeld door vrouwelijke medewerkers, en er zullen tijdens de behandeling nooit mannen aanwezig zijn. We zorgen ervoor dat er een veilige en afgeschermde omgeving is waar vrouwen met een hijab zich op hun gemak kunnen voelen. We nemen speciale maatregelen om de privacy en het comfort van onze vrouwelijke klanten te waarborgen.

Kan ik behandeld worden als ik hoofdhuidproblemen heb?

Ja, je kunt zeker een afspraak inplannen als je last hebt van hoofdhuidproblemen. Bij de Japanese Head Spa passen we onze behandelingen aan op basis van individuele behoeften, inclusief hoofdhuidproblemen. Onze ervaren specialisten zullen de conditie van je hoofdhuid beoordelen en de behandeling aanpassen om specifiek te werken aan het verlichten van de problemen die je ervaart. We kunnen verschillende technieken en producten gebruiken om je hoofdhuid te kalmeren, te hydrateren, de balans te herstellen en eventuele irritaties of jeuk te verminderen.

Kan ik samen met mijn partner komen?

Ja, u kunt hiervoor een duo-behandeling inboeken.

Vandaag voor het eerst een Japanese headspa gehad en het was HEERLIJK! Het was verwennerij vanaf de eerste minuut. Mijn behandeling vond plaats door Dee, iemand die wist wat ze deed! Super vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!! ☺️

— Hilal


Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Locatie

Our Way Head Spa 
Rotterdam, South Holland, Nederland


Over ons

Bij Our Way Head Spa Rotterdam geloven we dat welzijn essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Onze wellness coaching combineert de eeuwenoude Japanse tradities met moderne technieken om je te helpen balans te vinden in je hoofd en lichaam. Onze ervaren wellness coaches staan voor je klaar om je te begeleiden op je reis naar een betere gezondheid en welzijn. Ontdek de voordelen van onze diensten en boek vandaag nog een afspraak.