OWAY - Organic way

100% biologisch, vegan en dierproefvrij.
Vrij van sulfaten, parabenen en synthetische geurstoffen.


In onze salon werken wij met het merk Oway
(Organic Way). Buiten dat dit merk zalig ruikt en je je daardoor in een wellness complex waant, biedt dit haarverzorgingsmerk tal van andere voordelen:

Voordelen:
1. Aanpak van verschillende hoofdhuidproblemen
2. Voeding en herstel van droog, beschadigd of chemisch behandeld haar.
3. Gebruik van 100% biologisch-dynamische planten en essentiële oliën.
4. Verrijkt met etherische oliën voor lichaam en geest.
5. Een ontspannend haarverzorgingsritueel.
6. Duurzame en recyclebare verpakkingen.
7. Volledig dierproefvrij en veganistisch, met respect voor dieren en de planeet.
8. Duurzame productie, wat bijdraagt aan een verminderde ecologische impact.
9. Vrij van schadelijke chemicaliën, zoals sulfaten, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.
10. Oway biedt een biologische en gezonde keuze voor haarverzorging, waardoor je bewust kunt kiezen voor natuurlijke welzijn.

11. BONUS: deze geuren...Overheerlijke spa geuren!


Vet haar?

Laat Oway helpen bij het reguleren van de talgproductie en het verwijderen van overtollige olie. Deze producten zijn bedoeld om evenwicht te brengen in de hoofdhuid, talgproductie te reguleren en het haar en de hoofdhuid gezond te houden.

Schilfers op uw hoofdhuid?

Het belangrijkste is om eerst te onderzoeken over wat voor schilfer je hoofdhuid beschikt. Is het een droge of een vette schilfer? Dit bekijken we alvorens we de behandeling starten met onze microscoop camera welke tot 200x vergroot. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de schilfer zodat we daar gericht de behandeling op af kunnen stemmen met de juiste producten.

Haaruitval?

Heb je last van overmatig haaruitval? Dat is vervelend! Haaruitval kan door heel veel verschillende factoren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van hormonen en stress. Maar ook voeding, leefstijl, medicijnen, erfelijke aanleg en een te kort aan voedingsstoffen kunnen haaruitval veroorzaken of verergeren. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid te stimuleren, de bloedsomloop te verbeteren en de haargroei te bevorderen. De hoofdhuid wordt gezuiverd met een speciale treatment zodat de huid weer goed kan ademen en de voedingsstoffen hierna beter op kan nemen. De haarproducten uit deze lijn stimuleren ook de haarwortels, zodat de natuurlijke haargroei weer op gang komt.

Heeft u een haartransplantatie gedaan?

Heeft u recent een haartransplantatie gedaan? Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid te stimuleren, de bloedsomloop te verbeteren en de haargroei te bevorderen. De hoofdhuid wordt gezuiverd met een speciale treatment zodat de huid weer goed kan ademen en de voedingsstoffen hierna beter op kan nemen. De haarproducten uit deze lijn stimuleren ook de haarwortels, zodat de natuurlijke haargroei weer op gang komt.

Gevoelige hoofhuid en/of jeuk?

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid en biedt directe verlichting voor een jeukende, geïrriteerde hoofdhuid. Het bevat biologische ingrediënten zoals kamille, calendula en munt om te kalmeren en te verzachten.

Beschadigd haar?

Dit is een speciale behandeling die is ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Deze behandeling is ideaal voor mensen wiens haar beschadigd is door factoren zoals chemische behandelingen, hitte styling, milieu-invloeden of gewoon algemene slijtage. Het herstelt de haarstructuur, Versterkt het haar, vermindert gespleten haarpunten en verbetert de glans.

Wat is een Japanese Head Spa?

Een Japanse hoofdspa, ook wel bekend als "head spa" of "head massage", is een ontspannende behandeling waarbij de hoofdhuid gemasseerd wordt om stress te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en de algehele gezondheid van het haar te bevorderen. Deze spa-behandelingen omvatten het gebruik van essentiële oliën, essences en andere verzorgende producten om de hoofdhuid maximaal te hydrateren en te voeden.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Is de Head Spa geschikt voor iedereen?

Ja, de Head Spa is geschikt voor iedereen. Onze wellness coaches passen de behandeling aan op jouw specifieke behoeften en wensen.

Is de Japanese Head Spa Hijab-proof?

Ja, onze Japanese Head Spa is hijab-proof. We begrijpen en respecteren de behoefte aan privacy en comfort tijdens de behandelingen. Daarom worden vrouwen uitsluitend behandeld door vrouwelijke medewerkers, en er zullen tijdens de behandeling nooit mannen aanwezig zijn. We zorgen ervoor dat er een veilige en afgeschermde omgeving is waar vrouwen met een hijab zich op hun gemak kunnen voelen. We nemen speciale maatregelen om de privacy en het comfort van onze vrouwelijke klanten te waarborgen.

Kan ik behandeld worden als ik hoofdhuidproblemen heb?

Ja, je kunt zeker een afspraak inplannen als je last hebt van hoofdhuidproblemen. Bij de Japanese Head Spa passen we onze behandelingen aan op basis van individuele behoeften, inclusief hoofdhuidproblemen. Onze ervaren specialisten zullen de conditie van je hoofdhuid beoordelen en de behandeling aanpassen om specifiek te werken aan het verlichten van de problemen die je ervaart. We kunnen verschillende technieken en producten gebruiken om je hoofdhuid te kalmeren, te hydrateren, de balans te herstellen en eventuele irritaties of jeuk te verminderen.

Kan ik samen met mijn partner komen?

Ja, u kunt hiervoor een duo-behandeling inboeken.