Hydro-Dhara

Een Hydro-Dhara  is de behandeling die diepe ontspanning genereert, die emotionele spanningen neutraliseert, balans en harmonie herstelt, vitaliteit geeft en verlichtend werkt.

HYDRO:  Woord van Griekse afkomst dat betekent 'relatie met water, aanwezigheid van water'

DHARA:  Een Sanskriet woord gebruikt in de Ayuvedische Geneeskunde wat betekent 'een vloeibare actie of een actie die stroomt'

Deze treatment kunt u perfect toevoegen aan uw Spa behandeling, maar kan ook als losstaande treatment geboekt worden. 

 

 

 

Hydrolaat

Het Hydrolaat, 100% intelligent actief water rijk aan de functionele principes van planten,  gieten wij in de Hydro-Dhara set. Een combinatie van Rozen-, lavendel-, en rozemarijn hydrolaten creëren een uniek moment van zintuiglijk welzijn in een anti-verouderings en stimulerende behandeling voor uw hoofdhuid en haar.

Essentiële Oliën

Kies op basis van behoefte uw blend:

Strengthening blend: versterkende en stimulerende mix van munt, thijm, rozemarijn & limoen

Relaxing blend: herbalancerende en ontgiftende mix van venkel, salie, lavendel & ceder

Antioxidant blend: antioxidant en voedende mix van bloedsinaasappel, basilicum, bergamot & citroenmelisse

Hydro Dhara Treatment

Het rijke hydrolaat gemengd met de essentiële olie laten wij stromen op de haarlijn, in het gebied van uw voorhoofd. De lauwwarme verbinding die in dit gebied stroomt, stimuleert door directe actie, de hypofyse glen, gelegen in het midden van uw voorhoofd, zetel van intuitie, spiritualiteit en welzijn.

Resultaat

GEEST: U ervaart een onmiddelijke sensatie van kalmte, verjonging en welzijn.

HOOFDHUID EN HAAR: Hydro Dhara zal zorgen voor een versterkende, voedende of herbalancerende werking, op basis van de door u gekozen essentiële olie, voor hoofdhuid en haar

Japanese Head Spa

 

Een Japanse hoofdspa, ook wel bekend als "head spa" of "head massage", is een ontspannende behandeling waarbij de hoofdhuid gemasseerd wordt om stress te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en de algehele gezondheid van het haar te bevorderen. Deze spa-behandelingen omvatten het gebruik van essentiële oliën, essences en andere verzorgende producten om de hoofdhuid maximaal te hydrateren en te voeden. Het is een populaire behandeling vanwege de ontspannende en therapeutische voordelen, waaronder:

 

  • Stressverlichting: De massage van de hoofdhuid helpt spanning en stress in de spieren te verminderen, wat kan leiden tot een gevoel van ontspanning en kalmte.
  • Verbeterde bloedcirculatie: Door de massage wordt de bloedcirculatie in de hoofdhuid gestimuleerd, wat kan helpen bij het verbeteren van de doorbloeding en het transport van voedingsstoffen naar de haarzakjes.
  • Verlichting van hoofdpijn: De massage kan helpen bij het verlichten van spanningshoofdpijn en migraine door de spieren rondom het hoofd en de nek te ontspannen.
  • Verbetering van de haargroei: Door de verbeterde bloedcirculatie en de stimulatie van de haarzakjes kan een hoofdspa de haargroei bevorderen en de algehele gezondheid van het haar verbeteren.
  • Ontgifting van de hoofdhuid: De massage kan helpen bij het verwijderen van opgebouwde gifstoffen en overtollig talg van de hoofdhuid, waardoor deze gezonder en schoner wordt.

 

 

 

Zoals gezichtsbehandelingen onze huid diep reinigen en wij gewend zijn het haar te reinigen met allerlei shampoos, is het voor ons geen gewoonte de hoofdhuid zijn welverdiende aandacht te schenken. De hoofdhuid wordt vaak vergeten in onze dagelijkse haarverzorgingsroutines.

De hoofdhuid is vaak het slachtoffer van het overmatige gebruik van stylingsproducten, droogshampoo, serums, maskers en stylingshitte. Dit resulteert zich in dode huidcellen die zich gaan ophopen in de talgklieren van de haarzakjes. Met als gevolg een hoopje bacteriën bij elkaar en heel wat nare ontstekingen op de hoofdhuid die irriterende aandoeningen, zoals roos en schilfers bevorderen.

Om de folliculaire poriën van de hoofdhuid te laten ademen, is het van vitaal belang dat wij de hoofdhuid regelmatig reinigen van deze verstoppende stoffen en onze hoofdhuid gezond houden.

Al met al kan een Japanse hoofdspa een heilzame ervaring zijn die niet alleen ontspannend is, maar ook bijdraagt aan de algehele gezondheid en het welzijn van zowel de hoofdhuid als het haar.

 

Duo-behandeling

Wilt u de behandeling ervaren met een vriend, vriendin, zus, dochter, partner, moeder of vader? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een duo-behandeling. U betaalt dan de kosten voor het gekozen pakket per persoon.

 

 


Veel gestelde vragen

Wat is een Japanese Head Spa?

Een Japanse hoofdspa, ook wel bekend als "head spa" of "head massage", is een ontspannende behandeling waarbij de hoofdhuid gemasseerd wordt om stress te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en de algehele gezondheid van het haar te bevorderen. Deze spa-behandelingen omvatten het gebruik van essentiële oliën, essences en andere verzorgende producten om de hoofdhuid maximaal te hydrateren en te voeden.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Is de Head Spa geschikt voor iedereen?

Ja, de Head Spa is geschikt voor iedereen. Onze wellness coaches passen de behandeling aan op jouw specifieke behoeften en wensen.

Is de Japanese Head Spa Hijab-proof?

Ja, onze Japanese Head Spa is hijab-proof. We begrijpen en respecteren de behoefte aan privacy en comfort tijdens de behandelingen. Daarom worden vrouwen uitsluitend behandeld door vrouwelijke medewerkers, en er zullen tijdens de behandeling nooit mannen aanwezig zijn. We zorgen ervoor dat er een veilige en afgeschermde omgeving is waar vrouwen met een hijab zich op hun gemak kunnen voelen. We nemen speciale maatregelen om de privacy en het comfort van onze vrouwelijke klanten te waarborgen.

Kan ik behandeld worden als ik hoofdhuidproblemen heb?

Ja, je kunt zeker een afspraak inplannen als je last hebt van hoofdhuidproblemen. Bij de Japanese Head Spa passen we onze behandelingen aan op basis van individuele behoeften, inclusief hoofdhuidproblemen. Onze ervaren specialisten zullen de conditie van je hoofdhuid beoordelen en de behandeling aanpassen om specifiek te werken aan het verlichten van de problemen die je ervaart. We kunnen verschillende technieken en producten gebruiken om je hoofdhuid te kalmeren, te hydrateren, de balans te herstellen en eventuele irritaties of jeuk te verminderen.

Kan ik samen met mijn partner komen?

Ja, u kunt hiervoor een duo-behandeling inboeken.

Het was perfect, de service was goed, de behandeling ontspannend en je wordt echt in de watten gelegd. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij komen zeker terug!

— Dominique


Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Locatie

Our Way Head Spa
Rotterdam, South Holland, Nederland


Over ons

Bij Our Way Head Spa geloven we dat welzijn essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Onze wellness coaching combineert de eeuwenoude Japanse tradities met moderne technieken om je te helpen balans te vinden in je hoofd en lichaam. Onze ervaren wellness coaches staan voor je klaar om je te begeleiden op je reis naar een betere gezondheid en welzijn. Ontdek de voordelen van onze diensten en boek vandaag nog een afspraak.